Inbraakbeveiliging | Woonhuizen | Bedrijven | Tips

Inbraaksignalering voor woningen

Niets is belangrijker dan de geborgenheid en de veiligheid van uw familie.
Zij verdienen het allerbeste van wat er te bieden is.
Met een beveiligingssysteem van Hulst Beveiligingstechniek heeft u het veilige gevoel en de zekerheid dat de hele familie beschermd is door een professioneel systeem dat is samengesteld door één van de toonaangevende fabrikanten van beveiligingsapparatuur in Europa. Te weten Aritech, een onderdeel van GE Security.
Wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van intercomsystemen, hang en sluitwerk en camerasystemen.

Voor woningen gebruiken wij de CS serie van Aritech. Tot en met klasse 2 installaties, is het mogelijk om draadloze melders toe te passen. Niet alleen bewegingsmelders, maar ook:
Deurcontacten, rookmelders, glasbreukmelders en afstandsbedieningen.
Bij draadloze installaties, moeten: codebediendelen, sirenes en flitsers altijd bedraad worden.


Als extra comfort kunnen wij ook een kaartlezer aanbieden om uw systeem te schakelen.
Buiten uw woning uw systeem in- en uitschakelen met behulp van een sleutelhanger.


Tevens bieden we een breed assortiment AlarmServiceCentrale diensten aan voor zowel inbraaksignalering als camerasystemen. Deze diensten kunnen worden toegespitst op uw omstandigheden en uw wensen waardoor u er verzekert van kunt zijn dat er 24 uur per dag maximaal toezicht is. Hulst Beveiligingstechniek kan een snelle aansluiting realiseren bij Alert Services. Ook op alle andere meldkamers van Nederland kunnen wij desgewenst uw installatie aansluiten.
 
U kunt ervan uitgaan dat u met een beveiligingsoplossing in huis over een systeem beschikt, dat speciaal ontworpen is om te voldoen aan uw wensen. Op al uw vragen wordt door onze getrainde medewerkers een antwoord gegeven, zodat u met een tevreden en zeker gevoel achterblijft. Wetende dat uw huis, bezit en geliefden veilig zijn gesteld.