Inbraakbeveiliging | Woonhuizen | Bedrijven | Tips

Inbraakbeveiliging

De moderne wereld heeft te maken met een steeds veranderende criminaliteit.
Interne criminaliteit door eigen medewerkers van bedrijven neemt steeds grotere vormen aan. Ook de fraudezaken betreffende vermogenscriminaliteit die gevoelige tikken aan de beurzen heeft uitgedeeld neemt steeds grotere vormen aan. De criminaliteit wordt agressiever. Het lijkt steeds moeilijker te worden om onze samenleving veilig te houden. Toch is het belangrijk dat mensen constructief bezig blijven criminaliteit te observeren, maatregelen te nemen en het positieve gevolg daarvan te meten.

Hulst Beveiligingstechniek biedt u als NCP gecertificeerd BORG Beveiligingsbedrijf en
NCP gecertificeerd Branddetectiebedrijf diverse mogelijkheden voor beveiliging.
Hoewel technische beveiligingsystemen in basis zijn bedoeld om criminaliteit te detecteren en te observeren om de schade zo beperkt mogelijk te houden, gaat er natuurlijk een enorme preventieve werking vanuit om de gebouwen beveiligd te hebben.

Inbraaksignaleringssystemen zijn bedoeld om inbraken te detecteren en te melden.
Omdat het ene gebouw veel gevoeliger is voor inbraak dan het andere door zijn waardeberging en het soort waardeberging in het gebouw, wordt er in eerste instantie een risicoklasse analyse gemaakt volgens de richtlijnen van het nationaal centrum voor preventie (het NCP). Op basis daarvan wordt met u overeengekomen welke maatregelen het beste kunnen worden genomen, die aan de gestelde eisen voldoen.

Een inbraak bij u thuis of in uw bedrijf..., u moet er natuurlijk niet aan denken dat het u overkomt. Helaas wordt er elke zes minuten ergens in Nederland ingebroken. En als het u overkomt, verdwijnen en/of beschadigen er vaak meer dan alleen materiële zaken die eenvoudig te vervangen zijn.
Niet alleen inbraak, maar ook een brand in huis kan ingrijpende gevolgen hebben. Jaarlijks woedt er in ongeveer 8000 huizen brand. Hoogste tijd dus om even stil te staan bij de risico's. En... bij het tijdig signaleren ervan.