Mistgeneratoren

Bij inbraak zullen klassieke alarmmeldingen prima werken. Maar het zal dikwijls voorvallen dat de werkelijke menselijke tussenkomst (sleutelhouder/beveiligingsbedrijf of politie) een tiental minuten op zich laat wachten. Inbrekers weten dit en hebben slechts een paar minuten nodig om de meest waardevolle spullen mee te nemen. Bandit biedt dè oplossing voor dit alsmaar nijpender probleem. De Bandit mistgenerator genereert, met een ongeëvenaarde uitstootcapaciteit van 28m³/sec, binnen enkele seconden een ondoorzichtige mist waardoor diefstal van uw waardevolle producten uit uw winkelruimte, magazijn, of kantoor bemoeilijkt wordt.

Hieronder geven we de belangrijkste eigenschappen van de Bandit weer:

Eenvoudig, goedkoop en betrouwbaar te koppelen aan uw bestaande alarminstallatie;

Vult 28m³ per seconde met ondoorzichtige mist waardoor in de ruimte geplaatste attractieve goederen niet meer zichtbaar zijn, zodat de inbreker geen hand meer voor ogen ziet en gedesoriënteerd raakt.

Instelbaar volgens de wensen van de klant en aanpasbaar aan de grootte van de te beveiligen ruimte, meerdere malen mistuitstoot mogelijk.

Onschadelijk voor mensen, goederen, elektronica en laat geen residu achter.

Een demonstratiefilm welke bij een klant van ons is opgenomen, kunt u hier downloaden. Of rechtermuisknop en opslaan als... +/- 20 Mb

Een demonstratiefilm van onze leverancier kunt u hier downloaden. Of rechtermuisknop en opslaan als... +/- 2 Mb

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.