Brandbeveiliging | Detectie | Certificering

Detectie

Een adequate branddetectie kan de rampzalige en verwoestende gevolgen van een brand voor mens, materiaal en milieu vaak voorkomen. Voor een vroegtijdige en betrouwbare detectie en de daaropvolgende alarmering is goede detectieapparatuur van essentieel belang. Elk bedrijf is anders, maar Hulst beveiligingstechniek heeft voor elk object en voor iedere branche een brandveilige oplossing. Wij gebruiken apparatuur van Ajax en Aritech voor onze installaties. Tevens kunt u bij ons terecht voor aspiratiesystemen.

Hulst beveiligingstechniek gaat verder dan alleen het leveren van een oplossing. Onderhoud is noodzakelijk om de betrouwbaarheid van de geleverde systemen te kunnen waarborgen. In onze onderhoudscontracten maken wij duidelijke afspraken om u te verzekeren van optimale service. Goed opgeleide service monteurs houden uw systemen in topconditie.

Mocht zich een storing voordoen, dan kunt u zich verzekeren van onmiddellijke ondersteuning door onze servicedienst. Met een onderhoudscontract staan onze servicemonteurs 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ook afspraken maken over technische ondersteuning of de levering van reserve onderdelen.

Als klant bepaalt u de invulling van de service afspraken.


- Brandmeldpaneel bij Anker Kaas Workum B.V.

- Aspiratie (aanzuig)detectiesysteem Anker Kaas Workum B.V.