Welkom op de site van Hulst Beveiligingstechniek B.V.

Hulst Beveiligingstechniek B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, sinds 1999 een NCP Erkend technisch beveiligingsbedrijf met alleen gediplomeerd en gescreend personeel vlgens de nieuwe beveiligingswetgeving.

Als bedrijf hebben wij een ruime ervaring in het beveiligen van alle soorten projecten door het hele land, voor zowel rijksgebouwen, scholen, sportkantine’s, bedrijven en woningen.

Het gevoel van onveiligheid neemt hand overhand toe, of het nu gaat om de bescherming van een productie proces bij een bedrijf of de persoonlijke veiligheid van personen en goederen in hun woonomgeving.

Het antwoord op elke vorm van beveiliging voor zowel inbraak, brand, toegangscontrole als camera bewaking kunnen wij, afgestemd op uw woon en/of werk situatie, in kaart brengen en verwerken in een beveiligingsplan voor een inbraakbeveiliging en in een Programma van Eisen voor een brandmeldinstallatie

Als NCP erkend Beveiligings- en Branddetectie bedrijf beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst voor vakkundig onderhoud aan al onze geleverde installaties volgens de daar voor geldende normen en specificaties van de leveranciers.

Ook beschikken wij over een 24 uur storingsdienst welke 7 dagen per week beschikbaar is voor onze klanten voor het oplossen van problemen aan de installaties.

Bij Hulst Beveiligingstechniek weten wij als geen ander wat beveiligen betekent.
We beschikken over uitgebreide kennis en ervaring met betrekking tot alle beveiligingsaspecten en bieden u persoonlijke en complete oplossingen, maatwerk.